BAKAN ÖZER: TERÖR SALDIRILARI, BU MİLLETİ ASLA YILDIRAMAYACAKTIR  
BAKAN ÖZER: TERÖR SALDIRILARI, BU MİLLETİ ASLA YILDIRAMAYACAKTIR

BAKAN ÖZER: TERÖR SALDIRILARI, BU MİLLETİ ASLA YILDIRAMAYACAKTIR

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, katıldıkları program sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla birlikte terör örgütünün Gaziantep'in Karkamış ilçesine yaptığı roketli saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Saldırıda yaşamını yitirenler arasında Sınıf Öğretmeni Ayşenur Alkan'ın da olduğunu belirten Bakan Özer, terör saldırılarının bu milleti asla yıldıramayacağını vurguladı. Özer, "Milletimiz her geçen gün birlik beraberliğini yeniden tazeleyerek, dimdik durarak bu mücadeleyi devam ettirecektir." dedi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. 
 
Terör örgütünün attığı roketlerden birinin Nigar Tiryakioğlu Çok Programlı Anadolu Lisesine isabet ettiğini kaydeden Bakan Özer, saldırı etkisiyle Kocatepe İlkokulu ve Karkamış Anaokulunun camlarının da kırıldığını belirtti. 
 
Saldırıda şehit ve yaralıların olduğunu ifade eden Özer, şehitlerden birinin Sınıf Öğretmeni Ayşenur Alkan olduğunu söyledi. Özer, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terör saldırıları bu aziz milletin, devletimizin kutlu yürüyüşünü asla durdurmayacaktır. Milletimiz her geçen gün birlik beraberliğini yeniden tazeleyerek, dimdik durarak bu mücadeleyi devam ettirecektir." dedi.
 
Çok üzgün oldukların ancak terör saldırılarının bu milleti asla yıldıramayacağının altını çizen Bakan Özer,  İstiklal Caddesi'ndeki saldırıda şehit olan Arzu Özsoy, lise öğrencisi kızı Yağmur Uçar ve ilkokul öğrencisi Ecrin Meydan ve Karkamış'ta şehit olan Ayşenur Alkan için millî eğitim camiasına, aziz Türk milletine başsağlığı dileklerini ilettiğini söyledi. 
 
Özer, Karkamış'taki son duruma ilişkin "Tüm arkadaşlarımız orada. İnşallah, tüm sorunları hızlı bir şekilde çözerek eğitim öğretimin hiç aksamadan devam etmesiyle ilgili gerekli çalışmaları yapacağız." açıklamasını yaptı.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.