BAKAN SELÇUK, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ  
BAKAN SELÇUK, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAKAN SELÇUK, 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla, Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleriyle bir araya geldi. 

Bakan Selçuk, MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu'nda gerçekleşen görüşmede, Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ve gazilerle bir arada bulunmaktan onur duyduğunu dile getirdi. 
 
Şehit ve gazilerimize ne kadar minnet duysak yine de haklarını ödeyemeyiz diyen Bakan Selçuk, sözlerine şöyle devam etti: 
 
"Şehitlerimiz; bu ülkenin bağımsızlığı için, vatan ve bayrak uğruna canlarını feda ettiler. Siz Gazilerimiz, bu toprakların kaderi için gözlerinizi kırpmadan bedenlerinizi ortaya koydunuz. Bizlere düşen, bu kutsal emanete sahip çıkarak bu emanetin gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılmasını sağlamaktır."
 
Bakanlık çalışanı gaziler ve şehit yakınları da, Bakan Selçuk'a bir araya gelmiş olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki çalışmalara dair öneri ve düşüncelerini de paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette 15 Temmuz gazisi bakanlık çalışanları Bakan Selçuk'tan 2023 Eğitim Vizyonu ile ortaya konulan başlıklara ve anlayış değişikliğine sahip çıkmasını istedi. Gaziler ayrıca eğitim alanında gerçekleştirdikleri saha çalışmalarını ve tecrübelerini paylaşırken, Bakan Selçuk anlatılanları dikkatle dinleyerek not aldı.
 
Bakan Selçuk, görüşmenin sonunda, tüm şehitleri rahmet ve minnetle anarken, gazilere de şifa ve sağlıklı bir ömür dileklerini iletti. Bakanlık çalışanı Şehit Babası Necmi Perçin, Bakan Selçuk'a Yakacık Köyü'nden getirdiği "kalp" şeklindeki kaya parçasını günün anısına takdim etti. Ziyaretin bitiminde Bakan Selçuk, bakanlık çalışanı şehit yakını ve gazilerle fotoğraf çektirdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.