BAKAN TEKİN: KOLEKTİF ŞUURLA HAREKET EDİYORUZ  
BAKAN TEKİN: KOLEKTİF ŞUURLA HAREKET EDİYORUZ

BAKAN TEKİN: KOLEKTİF ŞUURLA HAREKET EDİYORUZ

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'daki programı kapsamında gerçekleştirilen Öğretmenler "Odası Buluşmaları"nda öğretmenlerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Konya'da, "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında Meram Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda öğretmenlerle bir araya geldi. 
 
"Kolektif şuurla hareket ediyoruz"
Yol haritasını belirlerken öğretmenlerle yaptıkları istişarelerin önemine değinen Bakan Tekin, "Millî Eğitim Bakanlığı olarak istişare kültürünü kurumsallaştırmak için bütün imkânları değerlendiriyoruz. Ziyaret ettiğimiz her ilde bir araya geldiğimiz öğretmenlerimizle bu kültürü çok daha güçlü hâle getiriyoruz. Öğretmenlerimizin gerek yerel düzeyde karşılaştıkları sorunlara dair gerekse ülkenin genel eğitim politikalarına ilişkin görüş, öneri ve beklentilerini bir sohbet havasında müzakere etme imkânı buluyoruz. Bu istişareler doğrultusunda konuların çözümü noktasında kolektif bir şuurla hareket ediyoruz. Kolektif şuurla hareket ettiğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz, çözüme kavuşturamayacağımız bir konunun olmadığına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.
 
Öğretmenlerin mağduriyetini gidermeye çalışırken başka bir mağduriyete neden olmayacak şekilde hareket ettiklerini vurgulayan Tekin, öğretmenlerin ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde öğretmenlik yapmaları için Bakanlık olarak tüm imkânlarıyla yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti. 
 
Bakan Tekin, toplantıya katılan öğretmenlere de tek tek söz vererek eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini dinledi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.