BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, TAŞKENT TÜRK OKULUNU ZİYARET ETTİ  
BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, TAŞKENT TÜRK OKULUNU ZİYARET ETTİ

BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, TAŞKENT TÜRK OKULUNU ZİYARET ETTİ

Bakan Yardımcısı Ökten, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te gerçekleştirilen "Ceditler: Millî Kimlik, Bağımsızlık ve Devletçilik Gayeleri" adlı uluslararası konferansa katılarak çeşitli temaslarda bulundu.

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen "Ceditler: Millî Kimlik, Bağımsızlık ve Devletçilik Gayeleri" başlıklı uluslararası konferansa katıldı.
 
Bakan Yardımcısı Ökten, Türkiye Cumhuriyeti Taşkent Büyükelçiliği ziyaretinde Büyükelçi Olgan Bekar ile bir görüşme gerçekleştirdi.
 
Temasları kapsamında Özbekistan Millî Üniversitesi'ni ziyaret eden Ökten, dünyaca ünlü Kırgız yazar, diplomat ve devlet adamı Cengiz Aytmatov'un doğumunun 95'inci yılı münasebetiyle düzenlenen konferansa katıldı.
 
Millî Eğitim Bakanlığı Taşkent Türk Okullarını ziyaret eden Ökten, burada öğretmen ve öğrencilerle de bir araya geldi. Özbekistan Millî Üniversitesi, Özbekistan Ali Şir Nevai Üniversitesi ve Buhara Sağlık Bilimleri Üniversitesi yönetimi ile buluşan Ökten ayrıca Buhara Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Bakanlığa bağlı çalışan okutmanlarla görüştü.
 
Bakan Yardımcısı Ökten'e temaslarında Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz ve Taşkent Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Ebubekir Aydın eşlik etti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.