BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY, DÜZCE'DE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞINA KATILDI  
BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY, DÜZCE'DE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞINA KATILDI

BAKAN YARDIMCISI ŞENSOY, DÜZCE'DE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞINA KATILDI

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Düzce'de "İlköğretim Haftası" etkinliklerine katıldı, okul ve köy yaşam merkezi açılışı gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulunda düzenlenen "İlköğretim Haftası" etkinliklerine katılan Şensoy, burada öğrencilerin gösterilerini izledi.
 
Etkinlikte konuşan Şensoy, "İnşallah, bu sene maskesiz şekilde rahat nefes alarak yeni eğitim öğretim yılını başarılı şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum." dedi.
 
"Okul öncesi eğitime önem veriyoruz"
Bakanlık olarak yeni eğitim öğretim yılında okul öncesine önem verdiklerini söyleyen Şensoy, "Bu politika doğrultusunda 3 bin yeni anaokulu ve 40 bin yeni ana sınıfı açmayı hedefledik. Gelmiş olduğumuz noktada 1.500 anaokulunu bitirmiş bulunmaktayız." diye konuştu. Şensoy şöyle devam etti: "Bu sene başlatmış olduğumuz köy yaşam merkezleriyle köy okullarımızın metruk olan binalarını eğitim öğretime katma gibi bir hedefimiz vardı. Bu doğrultuda 1.600'e yakın köy yaşam merkezini açtık. Bugün Düzce'de de birini açacağız."
 
Etkinliğin ardından Vali Atay ile Düzce Anaokulunu ziyaret eden Şensoy; öğretmen, öğrenci ve velilerle görüştü. Şensoy, daha sonra Çerkez Taşköprü İlkokulu ile Çerkez Taşköprü Köy Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.