FATİH Projesi ve EBA 15. Bursa Kitap Fuarı’nda tanıtıldı  
FATİH Projesi ve EBA 15. Bursa Kitap Fuarı’nda tanıtıldı

FATİH Projesi ve EBA 15. Bursa Kitap Fuarı’nda tanıtıldı

15. Bursa Kitap Fuarı’nda öğrenci, öğretmen ve velilere Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) tanıtıldı.

FATİH Projesi ve EBA 15. Bursa Kitap Fuarı’nda tanıtıldı

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) standına öğrenci, öğretmen ve velilerden büyük bir ilgi gördü.

 

15. Bursa Kitap Fuarı’nda YEĞİTEK daha etkili biçimde tanıtım yapma fırsatı buldu

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün temsil ettiği fuarda öğrenciler, öğretmenler ve diğer ziyaretçiler Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı´ndaki son gelişmeleri yakından inceleme fırsatı buldu. Etkileşimli tahta ve tabletlerin sınıf içerisinde nasıl kullanıldığı örnek ders anlatımıyla katılımcılara gösterildi. Stantta projelerle ilgili tablet, etkileşimli tahta gibi tanıtım materyallerini sergilemenin yanı sıra Eğitimde FATİH Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı’nı tanıtan broşür ve promosyon ürünleri de dağıtıldı.

 

MEB Kültür Yayınları YEĞİTEK standında

Stantta bu yıl “2023 Yayın Projesi” kapsamında yürütülen MEB Kültür Yayınları’ndan çıkan 18 kitabın tanıtım ve satışı da yapıldı. Yayınlar arasında uzun süredir baskısı bulunmayan Resimli Türk Edebiyatı Tarihi, Çocuk ve Gençlik Edebiyatına Giriş, Seçme Masallar, Nizami’nin Leyla ile Mecnun, Millî Eğitim Bakanlığı’nın geçmişten günümüze yayımladığı eserlerin üç ciltlik bibliyografyası da yer aldı. 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.